Keszthely McDonald's - Clear '97 Kft
Küldés folyamatban...

Keszthely McDonald's

A kedvezményezett neve: Clear ’97 Gyorsétterem Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: 8360 Keszthely, Tapolcai út 57.
A szerződött támogatás összege: 45.443.337,- Ft
A támogatás mértéke: 70%
A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. június 10.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02506.

 

A Jövő Élménye vagy Experience of the Future (EOTF) új éttermi koncepciót olyan jövőbe mutató igények és elvárások hívták életre, melyek gyökeresen megváltoztatják a mekizés élményét, egyúttal modernizálják a McDonald’s márkát.

A Jövő Élménye éttermekben a hangsúly a minőségen, a kényelmen, és a személyes élményen van.

A Jövő Élménye éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket.

A digitális technológia segítségével vendégeink a kioszkokon kényelmesen böngészhetik a termékválasztékot, egyszerűen választhatnak a szélesebb menü kínálatból, egyes termékeket a saját igényeikhez alakíthatnak, sőt, akár a saját asztalukhoz is kérhetik azokat.

A „Jövő Élménye” éttermi koncepció újításai többek között a következők:

A keszthelyi McDonald’s étterem a magyarországi hálózat harminchetedik ”Jövő Élménye” koncepció alapján átalakított egysége. A Tapolcai úti étterem esetében a “Natural Integrity” design-t valósította meg a vállalat és franchise partnere, így a belsőépítészeti kialakításban a fa és a bőr elemek kombinációja köszön vissza. A felújítás során teljesen megújult a konyha, a kiadó terület, a tető és a kert is, sőt új játszóház is létesült. Az étteremhez 6 érintőképernyős rendelésfelvevő felületet alakítottak ki, így nem csak a kasszánál, de az önkiszolgáló kioszkokon is lehetősége van a vendégeknek rendelni és fizetni. Az akadálymentesített vendégtérben 105, a teraszon pedig további 100 ülőhely várja az érkezőket.

A speciális étkezési igényekkel rendelkező vendégek számára mostantól a teljes gluténmentes portfólió is elérhető, illetve a kávékülönlegességeket – amelyek az egyik leghíresebb barista La Cimbali kávégéppel készülnek – laktózmentes tejjel, mandulaitallal vagy akár koffeinmentes változatban is kérhetik.

A jövő élményét kínáló éttermekben a kollégák is számos újdonsággal találkozhatnak, hiszen a digitális technológia segítségével nemcsak a vendégtér szolgáltatásai, de a termelés és a kiszolgálás folyamatai is megújulnak.

A kollégáknak egyszerre csak egy-egy részfeladatot kell ellátniuk, illetve felügyelniük, így számukra egyszerűbb, gördülékenyebb és kiszámíthatóbb a munka.

Create your account