Épül Szombathely második McDonald's étterme - Clear '97 Kft
Küldés folyamatban...

Szombathely McDrive

Idén nyáron nyitunk!

Épül Szombathely második McDonald's étterme

Megkezdődtek a munkálatok a Kéthly Anna utcában, ahol McDrive éttermünk idén nyáron megnyitja kapuit.

Ha minden a tervek szerint halad, 2022 nyarán meg is nyithat Szombathely legújabb McDonald’s étterme. Az új egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak köszönhetően kiemelt szerepet kap az innováció, a digitális fejlesztés, a fenntarthatóság, valamint a kiszolgálás személyessége. A korszerű étterem a vállalat növekedési stratégiájának legújabb mérföldköve, amely várhatóan 70 új munkahelyet teremt majd a környéken élőknek.

A McDonald’s 2019-ben hirdette meg új, hazai növekedési stratégiáját. Ennek keretében a hálózat dinamikus fejlesztésbe kezdett. Ez a stratégia két fő elemből áll: új éttermek nyitása és a meglévő éttermek felújítása a „Jövő Élménye” koncepció jegyében.

Ezt a koncepciót olyan jövőbe mutató igények és elvárások hívták életre, amelyek gyökeresen megváltoztatják a Mekizés élményét, egyúttal modernizálják a McDonald’s márkát. A „Jövő Élménye” éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket.

A digitális fejlesztés legfeltűnőbb elemei az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok. Az ezeken leadott rendelések azonnal megjelennek a konyhai monitorokon, ahol az éttermi kollégák már készítik is frissen, rendelésre a termékeket.

Mindemellett fontos szempont a személyesség megtartása, sőt fokozása. Ennek biztosítása érdekében egy új pozíció is létrejön, az ún. Vendégélmény Menedzser. Az ő feladatuk lesz gondoskodni a vendégek kényelméről, és megismertetni velük az új eszközöket és folyamatokat.

Különösen nagy örömömre szolgál, hogy a mai napon elkezdődhetnek az étterem építésének előkészületi munkái. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a város második éttermének üzemeltetéséhez is bizalmat szavazott nekem a vállalat. A fejlesztésnek köszönhetően városunkba is megérkezik a „Jövő Élménye”, így ha minden ütemezetten halad, vendégeink nyáron már megtapasztalhatják új szolgáltatásainkat.

– mondta Komondi István, a hazai McDonald’s franchise partnere, aki nemcsak az új étterem, hanem a keszthelyi, a soproni, a zalaegerszegi és a már meglévő szombathelyi egységek üzemeltetője is.

Több információt szeretnél az új étteremről?
Kövess bennünket közösségi oldalainkon.

Lépj a mekis karrier útjára!

Új étterem új munkalehetőség Szombathelyen! Nézd meg a pozícióinkat és add le online jelentkezésedet.

Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!

Küldj e-mailt a szombathely@clear97.hu címre!

Create your account