Megújul a soproni McDonald's
Küldés folyamatban...

Megújul a soproni McDonald's
Ingyenes házhozszállítás

Éttermünket megújítjuk és hamarosan ti is élvezhetitek a Jövő élménye koncepciót, amit a McDonald’s biztosít számotokra. Az étteremben okos kioszkokon keresztül tudjátok leadni rendeléseteket és sorban állás nélkül munkatársaink az asztalhoz viszik ki az elkészült finomságokat.

Megújul a soproni McDonald's - ingyenes házhozszállítás

Látványosan megszépül a teljes belső részünk, modern bútorok és designra számíthattok.

Megújulásunk további munkalehetőséget kínál a soproni emberek számára, így érdemes élni a lehetőséggel. Kezdő havi bruttó bérünk eléri a 350.175  Ft-ot, illetve a 360.180 Ft-ot. A fizetésen felül Cafetériával és bérnövelő bónuszokkal lehet számolni.

Cégünk biztos munkahelyet, megbecsülést és hosszútávú munkalehetőséget kínál mindenki számára. Jelentkezni pedig itt tudtok. szakmai és egyéb végzettség nem szükséges, minden folyamatot betanítunk.

Érdekel? Töltsd ki az űrlapot!

  Találkozzunk a parkolóban! Bemutatkozik a McDonald's Food Truck

  Várunk benneteket minden nap 8-22 óra között a Meki parkolójában lévő Food Truckban, ahol ilyen szép tavaszi időben is szívesen látunk benneteket. Limitált termékpalettánk közül tudtok választani, de annál nagyobb szeretettel készítjük el őket.

  Food Truck termékek: Sajtburger, Dupla Sajtburger, Extra Cheese, Big Mac, McChiken, 9-es McNugget’s, Chikenburger. Kicsi és közepes burgonya, palackos üdítők, kekszek, vaníliás fánk. Szószok a burgonya mellé.

  Sopron McDonald's Food truck

  Ingyenes házhozszállítás

  A felújítás ideje alatt ingyenesen kiszállítással tudtok rendelni. Nézzétek meg a foodpanda és a Wolt oldalakat, és használjátok ki a lehetőségek!

  Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!

  Küldj e-mailt a sopron@clear97.hu címre!

  Create your account